Apex Biotech Ltd

Produk & Perkhidmatan

Ekstrak astragalus

Ekstrak astragalus

Ekstrak astragalus

Products Details

Apex Biotech Ltd adalah salah satu China astragalus ekstrak Pengeluar terkemuka dilengkapi dengan kilang profesional, ekstrak astragalus dialu-alukan untuk borong murah, p.e akar baical skullcap, astragalus polysacharin, astragalus polysaccharides, astragalan, astragaloside, astragaloside iv, ekstrak akar astragalus hplc 98%, akar astragalus cabutan bagi mengubati kencing manis, cycloastragenol dari kami.

Gunakan bahagian: akar
Rupa: Serbuk halus kuning coklat
Mengeluarkan kaedah: air / etanol
Menguji kaedah: HPLC / UV

Faedah daripada ekstrak akar Astragalus & fungsi utama
1. Astragaloside IV mempunyai kesan-kesan berfaedah rintangan insulin dan hiperglisemia.
2. ia telah digunakan untuk IPTS kesan-kesan sampingan ubat-ubatan anti neoplastic.
3. Astragaloside IV mempunyai kesan perlindungan terhadap tisu jantung, untuk merawat penyakit jantung arteri koronari termasuk berkaitan penyakit, kegagalan jantung dan penyakit kardiovaskular, dan bekalan darah placental tidak mencukupi.
4. juga boleh menggunakan untuk kulit pathologies melibatkan keradangan kronik, rawatan penyakit alahan akibat dan kesan semut-radang dan anti berjangkit, pelindung mucosa usus reperfusi kecederaan, rawatan kolitis, dll.
5. astragalus dan komponennya terbukti menunjukkan kesan anti-penuaan, anti neoplastic dan Velioglu dan berguna untuk penyakit lama, akar stragalus juga menghalang kehilangan tulang dan menunjukkan keupayaan osteogenesis, melepaskan kesan neuroprotective dan boleh digunakan untuk mencegah strok, kecederaan otak Hipoksia.

1. astragalus akar ekstrak serbuk berkuatkuasa antitekanan;
2. astragalus ekstrak serbuk boleh digunakan sebagai penganjur pertumbuhan;
3. astragalus serbuk ekstrak akar dengan fungsi anti-virus;
4. astragalus ekstrak serbuk telah meningkatkan fungsi jantung dan paru-paru;
5. astragalus serbuk ekstrak akar boleh meningkatkan imun, meningkatkan ketahanan tubuh terhadap penyakit.


Penggunaan ekstrak akar Astragalus

1. farmaseutikal barangan
2. fungsi makanan dan bahan tambahan makanan
3. ternakan produk dan keluaran ayam.
4. air minuman
5. dalam aspek serebrovaskular jantung, ia boleh menghalang pengagregatan platelet, mengurangkan kelikatan darah dan pembekuan, berehat otot licin, berkembang daripada serebrovaskular, mengurangkan rintangan vaskular, meningkatkan peredaran darah, terutamanya meningkatkan peredaran mikro ini, boleh juga menghalang pembentukan kaedah temubual arteri.


Hot Tags: ekstrak astragalus baical skullcap akar p.e astragalus polysacharin, astragalus polysaccharides, astragalan, astragaloside, astragaloside iv, ekstrak akar astragalus hplc 98%, akar astragalus cabutan bagi mengubati kencing manis, cycloastragenol, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Siasatan
Hubungi kami
Alamat: No.6 4 Zhangba Rd., Xi'an berteknologi tinggi zon, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Perkhidmatan Faks: +86(29) 8860 9131
E-mel:info@apex-bio.com
Rumah | Tentang kita | Produk & Perkhidmatan | Berita | Pengetahuan | Kawalan kualiti | Hubungi kami | Telefon mudah alih | XML | Utama Laman