Apex Biotech Ltd

Produk & Perkhidmatan

Knowledge
Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Ekstrak daun Hawthorn Update penyelidikan--kesihatan untuk jantung

Source:Apex | Updated: Apr 11, 2016

Ekstrak daun Hawthorn telah lama digunakan dalam perubatan herba dalam sejarah China, hawthorn produk dipasarkan biasanya untuk kesan kesihatan jantung. Ia mengandungi banyak componments aktif, Hawthorn daun Flavonoids(HLF) 25% - 80% dan 2% - 10% Vitexin-Rhamnoside adalah 2 orang-orang penting di dalam. Serbuk ekstrak daun Hawthorn kemudian dijadikan kapsul atau tablet atau ditambah untuk minuman atau makanan yang lembut.

Cathy Woog, seorang pakar perubatan alternatif, belajar di ekstrak daun Hawthorn projek ini. Lihat lebih banyak berikut.

Antioksidan dalam hawthorn difikirkan untuk meningkatkan kesihatan jantung dengan menguatkan salur darah dan merangsang aliran darah. Perlu diingat bahawa sokongan saintifik untuk potensi yang menguntungkan hawthorn adalah terhad.

1) kronik kegagalan jantung

Hawthorn boleh membantu mengurus simptom dan meningkatkan hasil fisiologi apabila digunakan sebagai rawatan sokongan bagi kegagalan jantung kronik, menurut kajian penyelidikan 2008 14 Pengajian (termasuk sejumlah 855 pesakit-pesakit kronik). Dapatan kajian tersebut menunjukkan bahawa rawatan dengan hawthorn boleh membawa kepada peningkatan dalam toleransi senaman dan gejala-gejala seperti keletihan dan sesak nafas.

2) tekanan darah tinggi

Dalam kajian rintis yang diterbitkan pada tahun 2002, 38 mildly hipertensi sukarelawan ditugaskan untuk makanan tambahan seharian 600 mg magnesium, mengekstrak 500 mg hawthorn, kombinasi magnesium dan hawthorn, atau plasebo. Selepas 10 minggu, 19 mata pelajaran yang mengambil ekstrak hawthorn menunjukkan pengurangan lebih besar dalam tekanan darah diastolic daripada ahli-ahli kajian yang lain berehat.

Apatah lagi, hawthorn mengambil peserta didapati mempunyai tahap kebimbanganyang lebih rendah.

Dalam kajian terbaru, yang diterbitkan pada tahun 2006, para saintis mendapati bahawa hawthorn membantu tekanan darah yang lebih rendah antara individu-individu yang mengambil preskripsi ubat untuk merawat mereka diabetes jenis 2.

3) aterosklerosis

Suatu kajian haiwan yang diterbitkan pada tahun 2009 menunjukkan hawthorn itu mungkin membantu mengurangkan tahap darah lemak (termasuk kolesterol) dan membantu dalam pencegahan aterosklerosis (pembentukan lemak dalam arteri anda).

Amaran

Walaupun hawthorn secara amnya dianggap selamat, ia boleh mencetuskan kesan buruk seperti loya, kelesuan, ubat pelali dan berpeluh.

Hawthorn juga boleh berinteraksi dengan ubat-ubatan tertentu, seperti ubat-ubat tekanan darah. Makanan tambahan belum diuji untuk Keselamatan dan disebabkan oleh hakikat bahawa suplemen diet adalah sebahagian besarnya tidak dikawal, kandungan sesetengah produk mungkin berbeza daripada apa yang dinyatakan pada label produk. Juga perlu diingat bahawa keselamatan tambahan di kalangan wanita hamil, kejururawatan ibu, anak-anak, dan orang-orang yang mempunyai masalah kesihatan atau yang sedang mengambil ubat-ubatan tidak telah ditubuhkan. Anda boleh mendapatkan tips menggunakan suplemen di sini, tetapi jika anda sedang mempertimbangkan penggunaan hawthorn, anda perlu mendapatkan rawatan perubatan yang segera untuk apa-apa isu-isu kesihatan dan dapatkan nasihat doktor anda sebelum menggunakan perubatan alternatif atau membuat perubahan kepada regimen anda. Kami berharap bahawa beberapa lebih ketat ujian boleh menunjukkan hasil yang baik, dan hujung kami lebih dalam kategori orang yang beriman.

Gambar ekstrak daun Hawthorn Apex beberapa paparan di sini.

Vitexin-Rhamnoside 2% - 10%

Hawthorn daun Flavonoids(HLF) 25% - 80%

Di mana Nak Beli ekstrak daun Hawthorn? Dimana boleh saya dapakan daun Hawthorn ekstrak dan di mana untuk mendapatkan daun Hawthorn cabutan untuk dijual. Kami Apex komited untuk berkhidmat u untuk menyediakan ekstrak daun hawthorn. Apex Biotech Ltd, sebagai Cina GMP besar dan profesional standard pengilang bahan-bahan herba, khusus dalam ekstrak herba. Daripada bahan mentah penanaman untuk prosedur pengeluaran dan simpanan yang akhir, kesemuanya adalah di bawah pemeriksaan Specialists.we kami telah devoting untuk mengeksport tumbuhan cabutan dengan harga yang berpatutan untuk kualiti dan comeptitive selama bertahun-tahun lama. Jika untuk kerjasama atau profil pengetahuan produk, sila email kami dengan info@apex-bio.com terus. Kami tidak sabar-sabar e-mel pertanyaan anda.

Sumber:

E. Ernst Pittler MH, Guo R, "Hawthorn cabutan untuk merawat kegagalan jantung kronik." Pangkalan data Cochrane Syst Rev. 2008 23; (1): CD005312.

Walker AF, Marakis G, Morris AP, Robinson PA. "Menjanjikan kesan hypotensive hawthorn cabutan: satu Keratan rabun kajian perintis tekanan darah tinggi ringan, penting." Phytother Res. 2002 16 (1): 48-54.

Walker AF, Marakis G, Simpson E, berharap JL, Robinson PA, Hassanein M, Simpson HC. "Kesan Hypotensive hawthorn untuk pesakit diabetes yang mengambil ubat preskripsi: percubaan terkawal rawak yang." Pract BR J Jen. 2006 56 (527): 437-43.

Xu H, Xu beliau, Ryan D. "Kajian perbandingan kesan daripada buah-buahan hawthorn kompaun dan simvastatin atas merendahkan paras lipid darah." Saya J Chin Med. 2009; 37 (5): 903-8.

Siasatan
Hubungi kami
Alamat: No.6 4 Zhangba Rd., Xi'an berteknologi tinggi zon, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Perkhidmatan Faks: +86(29) 8860 9131
E-mel:info@apex-bio.com
Rumah | Tentang kita | Produk & Perkhidmatan | Berita | Pengetahuan | Kawalan kualiti | Hubungi kami | Telefon mudah alih | XML | Utama Laman