Apex Biotech Ltd

Produk & Perkhidmatan

Knowledge
Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Ekstrak pelbagai umur panjang bermanfaat herba ekstrak: Schizandra Berry (Schisandra Chinensis)

Source:http://www.livestrong.com/article/517874-Side-Effects-for-Long-Time-Usage-of-ashwagandha/ | Updated: Oct 28, 2016

Schizandra Berry (Schisandra Chinensis) ekstrak serbukkepunyaan Magnoliaceae loji-schisandra keluarga chinensis (turcz.) bailland #39; s driedandamp; ekstrak buah-buahan yang masak. Pada amnya, spesifikasi ekstrak termasuk: tumpukan 20:1 ekstrak serbuk. Dan mengandungi sebatian aktif yang: schisandrin, deoxyschisandrin, neoschisandrin, schisandro, schisantherin, gomisin.Ekstrak buah Schisandramempunyai kesan positif ke atas orang. Kami menyenaraikan beberapa di bawah.

Melindungi dari kerosakan hati

Schizandra chinensis melindungi dari kecederaan hati akibat karsinogen yang dikenali sebagai karbon tetrachloride, menurut satu kajian yang disiarkan dalam jurnal "Makanan dan kimia bahan toksik" bulan Mei 2013.They punya kesimpulan yang (SCPE) yangekstrak debunga schizandra chinensis) memiliki aktiviti antioksidan kuat dan menawarkan perlindungan terhadap kecederaan hati.

Mungkin perlindungan terhadap kanser

Makan schizandra tambahan boleh melindungi anda dari kanser. Satu kajian yang disiarkan dalam isu April 2009 "International jurnal molekul perubatan" menyiasat kesan anti-kanser dua fitokimia--schisandrin dan schisandrin C, kedua-duanya ditemui dalam schizandra berry--dalam sel-sel leukemia manusia. Mereka membuat kesimpulan bahawa schisandrin C boleh bertindak sebagai ejen anti-kanser yang menjanjikan.

Meningkatkan fungsi jantung

Satu kajian yang muncul dalam edisi Januari-Februari 2006 "Chang skuad perubatan jurnal" dinilai kesan perlindungan schizandra berry di cardiotoxicity pada tikus. Takingof schizandra ketara boleh mengurangkan pengoksidaan lipid, meningkatkan aktiviti-aktiviti antioksidan dan mengurangkan kematian. Kajian tersebut menyimpulkan bahawa cardiotoxicity berkaitan dengan adriamycin dihubungkan kepada kekurangan antioksidan, dan rawatan schizandra membantu meningkatkan status antioksidan fungsi dan rangsangan jantung.

Sifat-sifat anti-radang

Dengan menambahschizandra berry cabutanuntuk diet anda, anda boleh melindungi diri anda daripada keradangan. Satu kajian yang diterbitkan dalam isu September 2013 "Toksikologi alam sekitar dan farmakologi" meneroka potensi ekstrak buah-buahan chinensis schizandra air untuk mengurangkan radang dalam macrophages--sel darah putih--diaktifkan oleh lipopolysaccharides. Hasil kajian menunjukkan bahawa ekstrak air buah schizandra berjaya terhad ungkapan bahan keradangan dalam sel-sel macrophage.

Aliran pengekstrakan

Bahan mentah (buah schisandra) ➩➩➩Boiled➩➩➩Filter➩➩➩Filter cake➩➩➩Ethanol Extraction➩➩➩Concentrate➩➩➩crystallize

MembeliSchizandra Berry (Schisandra Chinensis) ekstrak serbuk

Info@Apex-Bio.com

Siasatan
Hubungi kami
Alamat: No.6 4 Zhangba Rd., Xi'an berteknologi tinggi zon, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Perkhidmatan Faks: +86(29) 8860 9131
E-mel:info@apex-bio.com
Rumah | Tentang kita | Produk & Perkhidmatan | Berita | Pengetahuan | Kawalan kualiti | Hubungi kami | Telefon mudah alih | XML | Utama Laman