Apex Biotech Ltd

Produk & Perkhidmatan

Knowledge
Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Tribulus Terrestris menambah ekstrak-projek penyelidikan

Source: | Updated: Aug 29, 2016

Ekstrak Tribulus terresstris, buah-buahan masak yang dikumpul pada bunga, dengan duri dan kekotoran dibuang, dikeringkan dan diekstrak akhirnya.

Mengandungi bahan aktif: Saponins, minyak semidrying, peroxidase, glycoside resin, protein dan perkara yang bukan organik.

Ciri-ciri yang kami membekalkan komputer apa adalah: Saponins 40% - 90%, UV.

PengenalanTribulus Terrestris

Tribulus Terrestris adalah herba yang tumbuh di Chian, Afrika, India, dan bahagian-bahagian Eropah Timur, dan telah digunakan untuk keupayaan untuk meningkatkan pengeluaran testosteron. Pelbagai laporan diberi mengenai tahap ketinggian testosteron, antara 30 hingga 50 peratus. Penggunaannya yang sedang pesat membangun di Amerika Utara telah tertumpu pada peningkatan otot dan prestasi olahraga, dan masalah seksual perubatan mati pucuk dan mengurangkan nafsu seks.

Ia membantu untuk womenand #39; s rendah keinginan seks

Dalam kajian oleh Tehran, Iran, mereka reka bentuk percubaan toassess Keselamatan dan keberkesanan Tribulus terrestris di kalangan wanita dengan hypoactive seksual keinginan gangguan semasa wanita subur years.67 mereka dengan gangguan seksual keinginan hypoactive secara rawak telah diuntukkan kepada ekstrak Tribulus terrestris (7.5 mg/hari) atau plasebo untuk 4 minggu. Keinginan, rangsangan, pelinciran, orgasme, kepuasan dan sakit diukur pada asas dan selepas 4 minggu selepas akhir rawatan dengan menggunakan Indeks fungsi seksual wanita (FSFI). Pada akhir minggu keempat, pesakit dalam Kumpulan Tribulus terrestris telah mengalami peningkatan yang ketara dalam jumlah FSFI, keinginan, rangsangan, pelinciran, dan satisfactionI. Kekerapan kesan-kesan sampingan adalah sama antara kedua-dua Kumpulan.

Tidak berkesan di kalangan lelaki dengan mati pucuk

Tribulus terrestris berbanding plasebo dalam rawatan mati pucuk: calon, dwipihak, kajian double buta. Boleh Actas Urol Esp. 2014. Kajian ini dilakukan di Sepanyol dipilih tiga puluh lelaki sihat ove rthe usia 40 tahun dengan mati pucuk. Pesakit telah dwipihak kepada dua kumpulan lima belas subjek. Kumpulan kajian diterima 800mg Tribulus terrestris, dibahagikan kepada 2 dos setiap hari selama tiga puluh hari plasebo Kumpulan mendapat kawalan yang ditadbir dengan cara yang sama. Pada dos dan selang yang dikaji, Tribulus terrestris adalah tidak lebih berkesan berbanding plasebo meningkatkan gejala mati pucuk atau serum jumlah testosteron.

Komen kami: dos dalam kajian ini adalah 800 mg, Terdapat tidak menyebut sama ada ia adalah cabutan. Dos dalam perbicaraan terhadap wanita seperti yang disebutkan di atas digunakan beberapa gram sehari.

Pembungkusan dalaman: Double-lapisan beg plastik.
Pembungkusan: Fiberboard luar dram
Dimensi: 350 x 530 mm
N.W.: 25kgs
G.W.: 28kgs

Apex adalah manufacuture daripadaEkstrak Tribulus Terrestris, bulanan hasil adalah 5 tan. Dialu-alukan untuk berunding dengan kami untukEkstrak Tribulus Terrestris/Tribulus TerrestrisSaponins.


Beli ekstrak Tribulus Terrestris

Siasatan
Hubungi kami
Alamat: No.6 4 Zhangba Rd., Xi'an berteknologi tinggi zon, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Perkhidmatan Faks: +86(29) 8860 9131
E-mel:info@apex-bio.com
Rumah | Tentang kita | Produk & Perkhidmatan | Berita | Pengetahuan | Kawalan kualiti | Hubungi kami | Telefon mudah alih | XML | Utama Laman