Apex Biotech Ltd

Produk & Perkhidmatan

Ekstrak daun salad

Ekstrak daun salad

Ekstrak daun salad

Products Details

Apex Biotech Ltd adalah salah satu China salad daun ekstrak Pengeluar terkemuka dilengkapi dengan kilang profesional, selamat datang ke daun salad murah borong cabutan, ekstrak salad liar, serbuk daun salad, ekstrak serbuk daun salad, salad sayur-sayuran serbuk dari kami.


Ekstrak daun salad

Ekstrak daun salad liar
Biologi nama: Lactuca virosa
Nama-nama lain: Liar salad, salad candu
Rupa: Serbuk halus hijau terang
CAS No: 1891-29-8
Formula molekul: O5 C15H16
Bahagian yang digunakan: Daun-daun Kering
Spesifikasi: 10:1, 5:1
Kaedah ujian: TLC

Kebaikan daun salad liar cabutan
1. ekstrak daun salad liar adalah ubat yang berharga untuk insomnia, kegelisahan dan excitability dan Manifestasi lain daripada lebih aktif sistem saraf.
2. sebagai daun salad anti tdk teratur, liar cabutan boleh digunakan sebagai sebahagian daripada rawatan yang holistik batuk Kokol dan batuk kering jengkel secara umum.
3. liar ekstrak daun salad akan melegakan sakit kembung perut di dalam usus dan rahim dan sebagainya boleh digunakan untuk dysmennhorea.
4. liar ekstrak daun salad akan memudahkan sakit otot yang berkaitan dengan penyakit sendi. Ia telah digunakan sebagai satu anaphrodisiac.

Penggunaan ekstrak daun salad liar
1. remedi untuk: anodyne, hypnotic Nervine, anti tdk teratur.
2. liar salad merupakan ubat yang berharga untuk insomnia, kegelisahan dan excitability (terutama dalam kanak-kanak) dan Manifestasi lain daripada lebih aktif sistem saraf.
3. sebagai seorang anti tdk teratur ia boleh digunakan sebagai sebahagian daripada rawatan yang holistik batuk Kokol dan batuk kering jengkel secara umum. Ia akan melegakan sakit kembung perut di dalam usus dan rahim dan sebagainya boleh digunakan untuk dysmennhorea.
4. ia akan memudahkan sakit otot yang berkaitan dengan penyakit sendi. Ia telah digunakan sebagai satu anaphrodisiac.

Hot Tags: ekstrak daun salad, ekstrak salad liar, serbuk daun salad, ekstrak serbuk daun salad, sayur salad serbuk, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Siasatan
Hubungi kami
Alamat: No.6 4 Zhangba Rd., Xi'an berteknologi tinggi zon, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Perkhidmatan Faks: +86(29) 8860 9131
E-mel:info@apex-bio.com
Rumah | Tentang kita | Produk & Perkhidmatan | Berita | Pengetahuan | Kawalan kualiti | Hubungi kami | Telefon mudah alih | XML | Utama Laman