Apex Biotech Ltd

Produk & Perkhidmatan

Asid Usnic

Asid Usnic

Usnic asid merupakan derivatif dibenzofuran berlaku secara semulajadi dalam beberapa spesies liken dengan formula C18H16O7. Nama: Usnic produk asid (Sodium) Rupa: Serbuk Kristal kuning (Light serbuk kuning) Spesifikasi: 95%, 98% oleh HPLC Sumber botani: Usnea Dasypoga men Bahagian yang digunakan: liken

Products Details

Apex Biotech Ltd adalah salah satu pengeluar asid Usnic China yang terkemuka yang dilengkapi dengan kilang profesional, dialu-alukan untuk borong Usnic Acid98%, asid Usnic Sodium 95%.

Pengenalan ringkas

Usnic asid merupakan derivatif dibenzofuran berlaku secara semulajadi dalam beberapa spesies liken dengan formula C18H16O7.

Nama: Usnic produk asid (Sodium)

Rupa: Serbuk Kristal kuning (Light serbuk kuning)

Spesifikasi: 95%, 98% oleh HPLC

Sumber botani: Usnea Dasypoga men

Bahagian yang digunakan: liken

Faedah kesihatan asid Usnic

Ia adalah antibiotik kuat yang berkesan terhadap bakteria Gram-positive, termasuk Mycobacterium batuk kering, Staphylococcus, Streptococcus, Pneumococcus, serta sesetengah kulat patogen. Ia juga mempamerkan aktiviti anti-virus, antiprotozoal, antimitotic, anti-radang dan analgesic. Ciri-ciri lain, seperti penyerapan ultraviolet, memelihara sifat sifat, antigrowth, antiherbivore dan anti serangga, juga telah membuktikan.

Penggunaan asid Usnic

Asid usnic telah digunakan dalam perubatan, minyak wangi, kosmetik, dan ekologi.

Asid usnic telah dimasukkan sebagai ramuan dalam krim, serbuk, ubat gigi, Cecair kumur, deodoran, syampu rambut dan produk pelindung matahari. Dalam beberapa persediaan ini, asid Usnic digunakan sebagai prinsip untuk aktif, dalam lain-lain sebagai pengawet yang.

Asid usnic dan bentuknya garam, sodium usniate, sering diiklankan di Amerika Syarikat sebagai ramuan dalam makanan untuk kegunaan dalam pengurangan berat badan, walaupun tidak disokong oleh bukti saintifik yang kukuh. SUPPLEMEN ini, jika diambil mengikut arahan label, boleh membekalkan dos oral harian 10 – 1350 mg untuk orang dewasa.

Maklumat teknikal

Tipikal Chromatogram Usnic Acid98%

Pembungkusan: oleh 25kgs/gendang, batin oleh dua beg plastik.

Simpanan: disimpan di dalam bekas tertutup dengan baik yang sejuk & Kering, Jauhkan diri anda daripada kelembapan dan cahaya/haba yang kuat.

Jangka hayat: dua tahun di bawah juga Menyimpan situasi.Hot Tags: asid usnic, China, pengeluar kilang, borong, murah
Barangan yang berkaitan
Siasatan
Siasatan
Hubungi kami
Alamat: No.6 4 Zhangba Rd., Xi'an berteknologi tinggi zon, Xi'an 710077, China.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Perkhidmatan Faks: +86(29) 8860 9131
E-mel:info@apex-bio.com
Rumah | Tentang kita | Produk & Perkhidmatan | Berita | Pengetahuan | Kawalan kualiti | Hubungi kami | Telefon mudah alih | XML | Utama Laman